Rozpocznij egzamin
Statystyki egzaminów: (aktualizacja: 16:06)
2 974
Wszystkich egzaminów
63,3%
Średni wynik
15,7 min
Średni czas trwania
2 197
Zdanych egzaminów
Egzaminy w ostatnim czasie
Ostatnie 24h: 68
Ostatnie 7 dni: 378
Ostatnie 30 dni: 996
Najpopularniejsze kwalifikacje
Kod | Nazwa | Egzaminy | Zdawalność |
---|---|---|---|
INF.04 | Projektowanie, programowanie … | 1 293 | 87,9% |
SPL.01 | Obsługa magazynów | 284 | 69,0% |
PGF.08 | Zarządzanie kampanią reklamową | 163 | 87,1% |
SPL.04 | Organizacja transportu | 136 | 64,7% |
MOD.03 | Projektowanie i wytwarzanie w… | 132 | 20,5% |
Ostatnio wykonane egzaminy:
Technik informatyk
INF.02 - Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych28/40 (70,0%)
13 marca 2025 17:01
13 marca 2025 17:01
Technik żywienia i usług gastronomicznych
HGT.02 - Przygotowanie i wydawanie dań28/40 (70,0%)
13 marca 2025 16:51
13 marca 2025 16:51
Technik informatyk
INF.02 - Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych33/40 (82,5%)
13 marca 2025 16:48
13 marca 2025 16:48
Technik informatyk
INF.02 - Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych32/40 (80,0%)
13 marca 2025 16:40
13 marca 2025 16:40
Technik żywienia i usług gastronomicznych
HGT.02 - Przygotowanie i wydawanie dań22/40 (55,0%)
13 marca 2025 16:40
13 marca 2025 16:40
Technik żywienia i usług gastronomicznych
HGT.02 - Przygotowanie i wydawanie dań21/40 (52,5%)
13 marca 2025 16:23
13 marca 2025 16:23
Technik żywienia i usług gastronomicznych
HGT.02 - Przygotowanie i wydawanie dań26/40 (65,0%)
13 marca 2025 15:56
13 marca 2025 15:56
Technik żywienia i usług gastronomicznych
HGT.02 - Przygotowanie i wydawanie dań23/40 (57,5%)
13 marca 2025 15:55
13 marca 2025 15:55
Technik logistyk
SPL.01 - Obsługa magazynów0/40 (0,0%)
13 marca 2025 15:28
13 marca 2025 15:28
Technik żywienia i usług gastronomicznych
HGT.02 - Przygotowanie i wydawanie dań21/40 (52,5%)
13 marca 2025 15:17
13 marca 2025 15:17