Kwalifikacja: EKA.04 - Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej

Jak nazywa się część biznesplanu, która została opisana w przedstawionym fragmencie tekstu?

Restauracja Pełny talerz będzie biznesem rodzinnym świadczącym usługi przede wszystkim dla mieszkańców Nysy oraz okolic.

Nasze podstawowe atuty:

  • przyjazna atmosfera i fachowa obsługa,
  • wysoka jakość posiłków w przystępnych cenach,
  • bogata oferta tradycyjnych potraw kuchni polskiej, a także kuchni włoskiej, francuskiej i greckiej.
  • własny lokal o powierzchni 600 m2, umożliwiający organizację imprez okolicznościowych, takich jak: wesela, chrzciny, studniówki,
  • lokalizacja w centrum miasta, blisko przystanku głównych linii autobusowych oraz dworca PKP,
  • parking dla gości restauracji.

Dysponujemy kapitałem własnym w wysokości 800 000 zł i otrzymaliśmy promesę od Banku na udzielenie kredytu inwestycyjnego w wysokości 200 000 zł pod zastaw posiadanego przez nas lokalu.

Odpowiedzi