Którą kwotę należy wpisać w brakującym polu fragmentu faktury?
| Lp. | Nazwa usługi | J.m. | Ilość | Cena jednostkowa netto w zł | Wartość netto w zł | Stawka VAT w % | Kwota podatku w zł | Wartość brutto w zł |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | Nocleg | doba | 2 | 555,56 | 1 111,11 | 8 | 1 200,00 |
| Lp. | Nazwa usługi | J.m. | Ilość | Cena jednostkowa netto w zł | Wartość netto w zł | Stawka VAT w % | Kwota podatku w zł | Wartość brutto w zł |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | Nocleg | doba | 2 | 555,56 | 1 111,11 | 8 | 1 200,00 |
| I. | RODZAJ POKOJU | WYŻYWIENIE |
| x apartament | o BB | |
| o pokój jednoosobowy | x HB | |
| o pokój dwuosobowy (twin) | o FB | |
| o pokój dwuosobowy (double) | o AI | |
| II. | RODZAJ POKOJU | WYŻYWIENIE |
| o apartament | o BB | |
| o pokój jednoosobowy | o HB | |
| x pokój dwuosobowy (twin) | x FB | |
| o pokój dwuosobowy (double) | o AI | |
| III. | RODZAJ POKOJU | WYŻYWIENIE |
| o apartament | o BB | |
| o pokój jednoosobowy | o HB | |
| o pokój dwuosobowy (twin) | o FB | |
| x pokój dwuosobowy (double) | x AI | |
| IV. | RODZAJ POKOJU | WYŻYWIENIE |
| x apartament | x BB | |
| o pokój jednoosobowy | o HB | |
| o pokój dwuosobowy (twin) | o FB | |
| o pokój dwuosobowy (double) | o AI |
| Oferta hotelu |
|---|
| W trakcie pobytu uzupełnionego dedykowanymi zabiegami, zapewniamy opiekę pielęgniarską oraz szeroki zakres usług medycznych. Uzyskanie optymalnego efektu terapeutycznego możliwe jest dzięki wstępnym badaniom przeprowadzanym przez lekarzy specjalistów na początku każdego z pobytu. |
| Lp. | Wymagania kategoryzacyjne dla hoteli – hall recepcyjny wielofunkcyjny | 5* | 4* | 3* | 2* | 1* |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | w obiektach do 50 j.m. powierzchnia minimum (w m²) | 50 | 30 | 20 | 20 | 10 |
| 2. | w obiektach powyżej 50 j.m. powierzchnia dodatkowa (w m²) dla każdej j.m. powyżej 50 j.m. | 0,8 | 0,5 | 0,3 | 0,2 | 0,1 |
| Wymagania kategoryzacyjne dla hoteli – hall recepcyjny wielofunkcyjny | 5* | 4* | 3* | 2* | 1* |
|---|---|---|---|---|---|
| 1) w obiektach do 50 j.m. – o powierzchni minimum (w m2) | 50 | 30 | 20 | 20 | 10 |
| 2) w obiektach powyżej 50 j.m. – o powierzchni dodatkowej (w m2) dla każdej j.m. powyżej 50 j.m. | 0,8 | 0,5 | 0,3 | 0,2 | 0,1 |
| Harmonogram utrzymania czystości w holach oraz korytarzach | |
|---|---|
| Czynności wykonywane 1 raz dziennie: | |
| a) | przecieranie blatu recepcji oraz stolików znajdujących się w holu głównym i na piętrach korytarzy |
| b) | mycie parapetów wewnętrznych |
| Czynności wykonywane 2 razy dziennie: | |
| a) | odkurzanie korytarzy, mycie podłogi w holu recepcyjnym oraz schodów wejściowych |
| Czynności wykonywane 3 razy w tygodniu: | |
| a) | mycie foteli skórzanych znajdujących się w holu recepcyjnym |
| Czynności wykonywane 1 raz w tygodniu: | |
| a) | mycie gaśnic |
| b) | mycie lamp ściennych |
| c) | mycie grzejników (przestrzenie między żeberkami) |
| d) | mycie drzwi wejściowych do hotelu |
| Czynności wykonywane 1 raz na kwartał: | |
| a) | mycie okien z zewnątrz i od wewnątrz wraz z futrynami oraz parapetów zewnętrznych |
| b) | mycie lamp wiszących |